Order.Tempah.Booking.Reservation.Buy

Name:
Email Address:
Address
No. Phone
Item
Delivery Method Pos Laju
Post Ekspress
Payment Maybank
CIMB
How did you hear about us
Any suggestion to improve our quality or etc about this blog

Put a website form like this on your site.

Friday, June 25, 2010

Selendang Getah.

Kami juga menawarkan selendang getah.
Boleh dibeli secara borong atau retail.

Borong RM60/kodi
Retail RM10 (free postage)

Sila ke FB kami utk melihat contoh2 selendang getah

Eternity Hijjab

Selendang

Tuesday, June 22, 2010

Selendang Percuma untuk semua

Inginkan selendang percuma daripada Eternity Hijjab sebagai tanda perkenalan daripada pihak kami kepada rakan Facebook. Suggestkan fan page Eternity Hijjab kepada rakan Facebook anda. Dan anda akan berpeluang untuk memenangi sehelai selendang daripada Eternity Hijjab *anda boleh pilih sendiri*. PM me utk tahu cara-caranya.

**Terma & Syarat

Anda dikehendaki suggest fan page Eternity Hijjab (EH) kepada sekurang-kurangnya 200 rakan untuk memenangi sehelai selendang yg bercode (AA) di dalam album Penghabisan Stock yg berharga RM10 dan anda bepeluang untuk memilih sendiri selendang kegemaran anda.

Bagi sesiapa yg ingin memenangi selendang cotton (bercode BB berharga RM12) pula anda dikehendaki suggest kepada sekurang-kurangnya 350 rakan di facebook bg membolehkan anda memenangi selendang tersebut dan anda juga bole memilih sendiri selendang kegemaran anda.

**Paling penting jangan lupa utk tangkap gmbar sebagai bukti kepada pihak kami .

**Hadiah hanya terbuka kepada 10 orang pemenang.

**Hadiah akan dihantar kepada anda apabila anda membeli salah satu daripada barang yang dijual di Eternity Hijjab dengan potongan harga RM2 .

Senang je kan utk dapat selendang percuma. Apa tunggu lagi. Penyertaan dibuka kepada sesiapa sahaja yg cepat. Sehingga 10 orang pemenang


Fan Page Eternity Hijjab

sebarang pertanyaan boleh dikemukan kan di FB Eternity Hijjab

Monday, June 21, 2010

New * Syria Lycra 21/6/10



Syria Lycra
Material : Lycra
(Please click to enlarge)


*Harga pada setiap tudung berlainan.
*Semua item size sampai dada.
*Bg yang badan kecik akan tutup dada mcm model. yg bdan comel mcm Qila nmpak mcm saiz M
**Only 1 available for every design .



CC13
RM 27
SOLD Rashidah


CC14
RM 27

CC16
RM 27
SOLD Zana

CC17
RM 27

CC18
RM 27
SOLD Ashikin

CC19
sold

CC20
(Jangan Pandang Belakang)
RM 30


CC21
(Jangan Pandang Belakang)
RM 30
sold


CC22
(Jangan Pandang Belakang)
RM 30


Friday, June 18, 2010

MEGA JUNE's SALE

Package A
1 SHAWL + 1 INNER 3 TONE
= RM26 (included postage)
Package B
1 SHAWL COTTON + 1 PRINTED INNER
= RM30 (included postage)
Package C
3 SHAWL + 3 INNER 3TONE
= RM 70 (included postage)
Package D
3 SHAWL COTTON + 3 INNER PRINTED
= RM 85 (included postage)
Package E
5 SHAWL + 5 INNER 3TONE
= RM 120 (included postage)
Package F
5 SHAWL COTTON + 5 INNER PRINTED
= RM 140 (included postage)

Sila tgk shawl di older post and inner ada kat bwah ckitt :)

Thursday, June 17, 2010

June's Promotion

Buy 3 free postage people .
:)
so nak ggu ape lg. cepat la tgk . jgn lupe tgk older post ya :)
tak kisah korg beli mane2 pon .
best kan :)

Monday, June 14, 2010

AVAILABLE

hai , guys, qila available tau. bwak lptop g PD. just pm or email me. i will reply within 10hours :)

Sunday, June 13, 2010

Salam My Dear Customer

PENGUMUMAN
Qila akan away utk 3ari starting esok(isnin 14/6/10) sampai hari rabu 16/6/10
TAPI customer yg da bank in qila akan post ur item tomorrow pagi .


Dan disebabkan Qila tengah patah hati sekarang ,
Qila akan bagi sape2 yg beli 3item from Eternity Hijjab (EH) FREE postage.
WHAT? Best gyler. dia yg patah hati kita yg dapat free.
* mesti korg ckp mcm ni kan.
tp nak buat mcm ne.
Qila suke tgk org senyum so that nti Qila tak patah ati lg :))


Qila ! sampai bile promotion ni?
hmm. btol jgak. smpai bile eyh Qila nak buat promotion ni.
*Thinking

HAA....
SAMPAI Qila rase Qila dah puas gembirakan org.
bole tak kawan2? :)
mesti boleh punye laa.

Qila akan beritahu seminggu awal bila PROMOTION ni end ok.
stay tune with EH and you will get more benefit from me ..
err. i mean us

The One Who Care About Her Customer ,
Eternity Hijjab
qilarazak

Saturday, June 12, 2010

New Stock 12/6/10


Inner Printed
Material : Lycra
RM15
(Please click to enlarge)

1available

EE02
SOLD Mayna
Booked Qila
EE03
1available
Booked Qila
EE04
3 available
EE05
3 available
EE06
1available
EE07
SOLD
1available

EE09
1available
EE10
1available

EE11
1available
EE12
1available
EE013
1available


Inner 3 Tone
Material : Lycra
RM12

DD01
1available
DD02
1available

DD03
1available
DD04
2available
DD05
2available
DD06
Booked Marlia
DD07
1available
DD08
2available
DD09
1available
DD10
1available
Booked Qila
DD11
Booked Marlia
DD12
1available
Booked Qila

DD13
1available
*UPDATE*
Syria Lycra
Material : Lycra
Size : M
RM25
(PLEASE click to enlarge)


CC07
Available
CC08
SOLD Ekin
CC09
SOLD Yani

CC10
Sold Yani
CC11
SOLD Reen



CC12
SOLD Azra
SOLD Ekin

CC05
2 available
turqoise available
blue available

CC06
1 available