Order.Tempah.Booking.Reservation.Buy

Name:
Email Address:
Address
No. Phone
Item
Delivery Method Pos Laju
Post Ekspress
Payment Maybank
CIMB
How did you hear about us
Any suggestion to improve our quality or etc about this blog

Put a website form like this on your site.

Tuesday, June 22, 2010

Selendang Percuma untuk semua

Inginkan selendang percuma daripada Eternity Hijjab sebagai tanda perkenalan daripada pihak kami kepada rakan Facebook. Suggestkan fan page Eternity Hijjab kepada rakan Facebook anda. Dan anda akan berpeluang untuk memenangi sehelai selendang daripada Eternity Hijjab *anda boleh pilih sendiri*. PM me utk tahu cara-caranya.

**Terma & Syarat

Anda dikehendaki suggest fan page Eternity Hijjab (EH) kepada sekurang-kurangnya 200 rakan untuk memenangi sehelai selendang yg bercode (AA) di dalam album Penghabisan Stock yg berharga RM10 dan anda bepeluang untuk memilih sendiri selendang kegemaran anda.

Bagi sesiapa yg ingin memenangi selendang cotton (bercode BB berharga RM12) pula anda dikehendaki suggest kepada sekurang-kurangnya 350 rakan di facebook bg membolehkan anda memenangi selendang tersebut dan anda juga bole memilih sendiri selendang kegemaran anda.

**Paling penting jangan lupa utk tangkap gmbar sebagai bukti kepada pihak kami .

**Hadiah hanya terbuka kepada 10 orang pemenang.

**Hadiah akan dihantar kepada anda apabila anda membeli salah satu daripada barang yang dijual di Eternity Hijjab dengan potongan harga RM2 .

Senang je kan utk dapat selendang percuma. Apa tunggu lagi. Penyertaan dibuka kepada sesiapa sahaja yg cepat. Sehingga 10 orang pemenang


Fan Page Eternity Hijjab

sebarang pertanyaan boleh dikemukan kan di FB Eternity Hijjab

No comments:

Post a Comment